• 099 249 86 33
  • info@sremac.hr

O nama

Mi smo relativno mlada firma koja u hrvatskoj uspješno posluje od 2004. godine.

Zadovoljstvo dosadašnjih klijenata naš je najbolji marketing. Tvrtka je zamišljena kao mali obiteljski posao i nastojimo ga održati kao takvog još i danas. Pazimo da ne podlegnemo pritiscima hiperprodukcije. Radimo koliko je potrebno da sve što ostavimo iza sebe ima karakteristični stil a odlikuje se kvalitetom. Pazimo da uzimamo onoliko posla koliko ga možemo napraviti poštivajući dogovore sa Vama.

Nema čekanja i odgađanja, kako se unaprijed definira tako se i završava.

Radimo isključivo sa materijalima koje odaberete. Nacrte namještaja dobivate u 3D kolor projekciji, kada ih odobrite krećemo na izradu.

Montiramo namještaj kupljen u svim hrvatskim prodajnim lancima pokućstva.

Građevna stolarija, vrata, dovratci i prozori, mogu biti naš proizvod a prema Vašim željama ili jednostavno kupljeni u Bauhausu. Montiramo ih brzo i čisto, rješavamo Vas starih dijelova tako da ih odvozimo na reciklažu.

Sve navedeno i još toga radimo isključivo sa pozitivnim rezultatima. Cijena naših radova nije formirana i ne koristi se da odbije klijenta za poslove koje ne želimo izvoditi. Koncipirana je tako da sve strane budu zadovoljne što je naša preporuka i garantira nam daljnju suradnju.

Kako bi provjerili istinitost svega navedenog, molimo Vas kontaktirajte nas!

Veselimo se našoj budućoj suradnji.